Організація харчування в ЗДО здійснюється відповідно до Інструкції з організації харчування дітей в дошкільних навчальних закладах затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством охорони здоров’я України від 17.04.2016р. №298/227, рішень Тернопільської міської ради та наказів управління освіти. Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року №1591 «Про затвердження норм харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021  року №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», згідно наказів від 04.01.2021 року №08 «Про створення робочої групи по впровадженню системи НАССР», від 04.01.2021 року №07-в «Про впровадження у роботу системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), від 01.05.2021 року №39 «Про затвердження настанови з аналізування небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР) в закладі освіти  впроваджено систему НАССР. Головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви.    Примірне чотиритижневе меню затверджується та погоджується у районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області на кожну пору року. Всі продукти  приймаються в заклад з супроводжувальними документами: сертифікатами відповідності та якості.